Food | Soep met lekker broodje

Stel je komt thuis en je hebt zin in een lekkere maaltijd maar je wil geen uur in de keuken staan. Dan is dit perfect het is zo simpel en het valt telkens weer in de smaak. Dit zelfverzonnen makkelijk receptje is voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

 • 3 zakken romige tomatensoep
 • 2 witte afbakstokbroden
 • krop sla
 • Een pakje met plakjes kipfilet voor op brood
 • 2 grote tomaten
 • Komkommer
 • Geraspte kaas
 1. Doe de stokbroden samen in de oven volg hierbij de aanwijzingen op de verpakking. Doe terwijl de stokbroden in de oven zitten de zakken soep bij elkaar in een grote pan en warm deze op.
 2. Terwijl deze twee warm staan te worden kan je de sla, komkommer en tomaten wassen. Breek de sla in kleine stukjes. Snij de komkommer en tomaat in plakjes van ongeveer een halve centimeter. Neem de kipfilet uit de verpakking en neem iets meer dan de helft van de plakjes en snij deze in stukjes (de rest kan je weer terug in de koelkast doen).
 3. Ondertussen zijn de soep en het stokbrood waarschijnlijk klaar. Snij beide stokbroden door midden waardoor je vier grote stukken hebt. Snij alle stukken open en beleg deze met de sla, tomaat, komkommer en kipfilet. Als laatste strooi je r nog een flinke hoeveelheid kaas overheen. Je kan het nog op smaak brengen met kruiden zoals, basilicum, zwarte peper en tijm
 4. Schep de soep in 4 soepkommen zet deze op een dinerbord en leg het broodje ernaast. Lekker wit wijntje er naast en het is een waar feestmaal.

Het leuke aan dit gerecht is natuurlijk dat je er geheel naar eigen smaak allemaal wijzigingen in kan aanbrengen.

Makkelijker kan bijna niet!

xx Lisa

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s